Vul onderstaande velden in en word gebeld door Bertus!

Vul onderstaande velden in

  • Bij opsturen worden er verzendkosten in rekening gebracht

Retourneren

Retourneren

Als consument heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen (herroepingsricht). Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat.

Let op!

Als onderdeel van de overeenkomst erkent u dat wij helaas geen gebruikte kachels kunnen terugnemen. Wilt u uw toekomstige kachel zien branden om te beoordelen of u het wilt kopen? Komt u dan naar de Showroom.

Binnen 14 dagen
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht dient u het product binnen uiterlijk 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren en dient u gebruik te maken van het modelformulier voor herroeping dat u hier kunt downloaden.

Geld terug

Het product met alle geleverde toebehoren en documentatie zal – indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele en onbeschadigde verpakking worden geretourneerd binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Wij  zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Het herroepingsrecht is nadrukkelijk uitgesloten voor zakelijke klanten en offline aankopen.

Bertus
Kachels