Vul onderstaande velden in en word gebeld door Bertus!

Vul onderstaande velden in

  • Bij opsturen worden er verzendkosten in rekening gebracht

De beste Elektrische haarden

Elektrische haarden

Elektrische haarden, of kachels zo u wilt, zijn helemaal in opkomst! We zien tegenwoordig veel mensen langskomen die naast vragen over de pelletkachel, ook vragen hebben over de elektrische haarden. En terecht! Wat ons betreft kunt u gerust een elektrische haard overwegen.

Want wat wilt u nu echt in huis? Precies! Veilig en verantwoord genieten van een mooie haard. En dan komt u al snel uit bij een elektrische haard (en ook een pelletkachel wat ons betreft, maar daar zijn de meningen soms wat verdeeld over). Maar goed. Dat laten we even voor wat het is. We richten ons hier volledig op de elektrische haarden van diverse mooie (bewezen) merken, zoals: Dimplex, Element4, Dru, Charlton & Jenrick, Faber en natuurlijk Franco Belge. Stuk voor stuk top-merken die we niet voor niets geselecteerd hebben. Lees er meer over via de linkjes.

U bent dan ook van harte uitgenodigd om te komen kijken in onze showroom. Wilt u eerst wat voorwerk doen? Bekijk alle elektrische haarden die wij kunnen leveren. Het zijn er heel veel! Gebruik de online keuzehulp om snel de juiste selectie te krijgen.

Veel plezier, en schroom niet om contact op te nemen voor het stellen van vragen.

Vermogen

Kleureffect

Geluidseffect

Infrarood

Reset filters

Onze showroom is ook in de avond op afspraak geopend. Wij willen u graag alle tijd geven voor vakkundige uitleg. Wilt u vele merken zien branden, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bel voor een afspraak:

Faber e-matrix Vertical 800/1600 ST

Charlton & Jenrick – Fireline FP

Britisch Fires Bramshaw met houtopslag

Charlton & Jenrick – Fireline FX

Online keuzehulp

In een paar stappen naar jouw kachel
Uniek op internet
  • Hoe wilt u de kachel plaatsen?

Kachels