Bezorgservice
aan huis

Esveld Kachels heeft  een speciale service opgezet: Pellets bezorging aan huis.

Het afhandelen van uw bestelling en leveren wordt volledig verzorgd. Voor veel mensen is het gesleep met pelletzakken een tijdrovende en zware bezigheid. Wij willen u hier graag mee helpen door u onze bezorgservice aan te bieden.

Bezorgopties

Wij bieden de mogelijkheden van bezorging aan huis:

Wij leveren normaal de Badger pellets zodat u de beste kwaliteit heeft en het meeste rendement van uw kachel.

Een volle pallet (975 kg) 65 zakken van 15 kg aan huis geleverd, de prijs hiervan is € 449,-

Hoe gaat dat in zijn werk: u besteld de pellets bij ons, en u word door de leverancier gebeld om de levering af te spreken, de factuur komt via ons achteraf.

De Badger pellets zitten verpakt in papieren zakken van 15 kg. De prijs van een zak Badger pellets opgehaald bij de showroom is € 6,50

Een volle pallet (975 kg) 65 zakken van 15 kg opgehaald bij de showroom , de prijs hiervan is € 399,-

Onze klanten zijn blij met de Badger pellets omdat ze een hoog rendement hebben (de kachel kan vaak zuiniger afgesteld worden).

Er zit nagenoeg geen gruis ( zaagsel in de zakken ) en de zak kan eenvoudig bij het oud papier, belast het milieu veel minder dan plastic.

We hebben uiteraard altijd voldoende pellets op voorraad om ze bij de showroom op te halen. U kunt de auto naast de pallet parkeren, zo is het gemakkelijk inladen.

Veel stookplezier!

Waarom Badger pellets

Badger houtpellets

BADGER Pellets zijn brandbare houtkorrels geproduceerd met kwalitatief en divers zaagsel uit de regio. Het zaagsel wordt, zonder schors, omgevormd tot houtpellets en dit gaat onder hoge druk en met toevoeging van lignine. Lignine is een natuurlijk bestanddeel van hout dat zorgt voor het glanzende aanzicht van Badger Pellets. BADGER Pellets worden geproduceerd zonder toevoeging van chemische stoffen. Zo bent u verzekerd van een 100% natuurlijke brandstof!

BADGER PELLETS IN EEN HERBRUIKBARE VERPAKKING: ZAK VAN 15 KG
Natuurlijk hebben wij nagedacht over de verpakking en daarvoor overtuigend een papieren zak ontwikkeld. Onze Badger Pellets worden dan ook in hoge kwaliteit papieren zak geleverd, welke gerecycleerd en recycleerbaar is. Zo zorgt Badger Pellets er voor dat er geen onnodige ophoping van plastic ontstaat, de door ons gebruikte papieren zakken kunnen op de voor u bekende manier met het oud papier worden afgevoerd.

KWALITEIT BADGER PELLETS
BADGER Pellets®: zijn een hoogwaardige brandstof, DIN plus et EN plus A1 gecertificeerd, geproduceerd uit 100% lokaal en natuurlijk hout! De Badger pellets worden geproduceerd met volledig ontschorst hout. Bovendien hebben ze een zeer laag as gehalte en tevens een hoge calorische waarde. Bij de productie wordt geen enkele aanvullende stof gebruikt waardoor er geen sprake is van opstoppingen en harde assen. De DIN plus en EN plus A1 gecertificeerde pellets zijn een zekerheid als het gaat om een optimale verbranding. En onze BADGER Pellets zijn “CO²-remmend”.

100% NATUURLIJK EN MILIEUVRIENDELIJK!
Wij zijn PEFC gecertificeerd en deze certificatie garandeert u dat het hout dat wordt gebruikt uit duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Het hout dat wordt aangewend voor de Badger Pellets komt uit stukken bos die belangrijk zijn voor een correct en passend bosbeheer. Het eerste gebruik van het te zagen hout bestaat uit een biologische kap voor de productie van planken. Deze waardevolle overschotten uit de zagerij worden door ons naar waarde geschat en gebruikt als duurzame energiebron om u te verwarmen!