Vul onderstaande velden in en word gebeld door Bertus!

Vul onderstaande velden in

  • Bij opsturen worden er verzendkosten in rekening gebracht

Garantie

Voor alle producten die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een product in goede staat dient te zijn en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Als u een product ontvangt waarbij dit niet het geval is, of wanneer er binnen de fabrieksgarantietermijn problemen ontstaan, wordt een passende oplossing geboden. Afhankelijk van het product wordt dit vervangen, gerepareerd of wordt het defecte product terugbetaald. Lees hier meer over de wettelijke garantie. → (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/welke-garanties-heb-ik-op-een-product)
Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde producten ook een zogenoemde fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur stelt zelf voorwaarden aan deze garantie. Meer informatie over de fabrieksgarantie treft u aan in de documentatie van het betreffende product.

Let op: Inbedrijfstellen

Bij het zelf plaatsen van kachels, ketels en boilers bieden wij de inbedrijfstellen-service aan. Zonder het afnemen van deze service heeft u geen recht op de geldende garanties. U neemt als het ware zelf de risico’s voor het onjuist/foutief installeren van uw kachel, ketel of boiler. Bij elke aankoop verklaart u op de hoogte te zijn en akkoord te zijn met deze uitzonderingsregel op de garanties.

Bertus
Kachels