Vul onderstaande velden in en word gebeld door Bertus!

Vul onderstaande velden in

  • Bij opsturen worden er verzendkosten in rekening gebracht

De beste Pelletkachels

Pelletkachels, de ultieme sfeermakers

Pelletkachels zijn kachels die houtpellets verbranden in plaats van traditioneel brandhout of gas. Pelletkachels bieden de gezelligheid en sfeer van normale houtkachels. Milieuvriendelijk, gemak en style zijn echter belangrijke redenen om toch voor een pelletkachel te kiezen. Het gebruik van pelletkachels is sterk in opkomst dankzij de voordelen ervan.

Doordat pelletkachels al lang bestaan is er inmiddels een groot aanbod van kachels. Dit maakt het kiezen van de juiste pelletkachel niet eenvoudig. Er zijn een aantal fabrikanten die slechte kwaliteit kachels aanbieden. Dit lijkt aantrekkelijk in de prijs, maar kan op termijn grote problemen en hoge kosten bezorgen. Daarom hebben wij de juiste fabrikanten en modellen voor u geselecteerd.

In onze showroom vol pelletkachels staan 100+ kachels opgesteld. Hiermee bieden hebben wij één van de grootste collecties op één locatie. Lees meer over de voordelen van een bezoek aan onze showroom.

U bent dan ook van harte uitgenodigd om te komen kijken. Wilt u eerst wat voorwerk doen? Bekijk alle pelletkachels die wij kunnen leveren. Het zijn er meer dan 300. Gebruik de online keuzehulp om snel de juiste selectie te krijgen.

Veel plezier, en schroom niet om contact op te nemen voor het stellen van vragen.

Standaard

Reset filters

Onze showroom is op afspraak geopend. Wij willen u graag alle tijd geven voor vakkundige uitleg. Wilt u vele merken zien branden, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bel voor een afspraak:

Austroflamm Mo Dou Cook pellet/hout

Online keuzehulp

In een paar stappen naar jouw kachel
Uniek op internet

Kachels