Tjallmo

De Tjallmo van Nordicfire is een aanwinst voor de kamer, vanwege het uniek 3 zijde zicht op de vlam.
De Tjallmo is uitgerust met een stille vijzelmotor, een zelfreinigende branderpot. Te bedienen met de afstandsbediening en ook met uw smartphone of tablet. De kachel heeft een achter of  een boven aansluiting voor het  rookkanaal, hierdoor neemt de kachel veel minder ruimte in. Wilt u meer weten over deze kachel? Neem gerust contact met ons op!

Slide 2 7 Up zwart bovenblad

De Edilkamin Slide 2 7 Up is een mooie kachel met veel voordelen,  gietijzeren branderbak en deur. Een ruime voorraad bunker van 15 kilo voor de pellets.  De Slide 2 7 Up is te bedienen met de Maint afstandsbedieningen die ook gelijk de thermostaat is, waar je deze neerlegt word de temperatuur gemeten. Ook beschikt de kachel over Wifi zodat u met uw smartphone of tablet de Slide kan bedienen. De Edilkamin Slide 2 7 Up heeft een boven uitgang voor de rookgas waardoor de kachel dicht tegen de muur geplaatst kan worden. Het bovenblad zwart uitgevoerd.
De kachel is brandend te zien in onze showroom.

Primo 8KW

De Primo 8KW van Rika  staat voor aangename bescheidenheid, de 8kw is een pelletkachel voor grotere ruimtes. Zo heeft de Primo 8kw alles wat je van een Rika kachel mag verwachten, een Touch display, traploze vijzelmotor, een stille werking. Geen convectie ventilator maar een natuurlijke convectie. De kachel is ook leverbaar met een boven aansluiting zo kan de kachel dichter bij de wand geplaatst worden en neemt deze minder ruimte in. De Primo 8KW is ook met multiair leverbaar, kanalisatie naar een andere ruimte om deze mee te verwarmen. Voor vragen neem gerust contact met ons op.

Primo 6KW

De Primo 6KW van Rika  staat voor aangename bescheidenheid, de 8kw is een pelletkachel voor grotere ruimtes. Zo heeft de Primo 6kw alles wat je van een Rika kachel mag verwachten, een Touch display, traploze vijzelmotor, een stille werking. Geen convectie ventilator maar een natuurlijke convectie. De kachel is ook leverbaar met een boven aansluiting zo kan de kachel dichter bij de wand geplaatst worden en neemt deze minder ruimte in. De Primo 6KW is ook met multiair leverbaar, kanalisatie naar een andere ruimte om deze mee te verwarmen. Voor vragen neem gerust contact met ons op.

Hublot 6

De Hublot 6 is een pellekachel maar door zijn gietijzeren deur, bovenzijde, rooster en basis heeft de kachel het uiterlijk van een houtkachel. Het is een mooie compacte kachel uitgevoerd op voetjes. De Hublot 6 is te bedienen door de display deze zit uit het zicht, maar de kachel heeft ook wifi zo kunt u de kachel met uw smartphone bedienen. voor de rookafvoer aansluiting kunt u kiezen voor achter aansluiting of aan de bovenzijde.
Voor vragen neemt u gerust contact met ons op

Canis Giro

De Canis Giro van Justus echt een kachel met een fraai uiterlijk, en waarbij de gietijzeren deur wel bepalend is. Met een mooi groot raam, dit geeft een goed zicht op het vuur.
Er zit een bedieningspaneel op de kachel om deze te regelen maar de Canis XL is ook uitgerust met Smartcon, zo is de kachel ook te bedienen met uw smartphone op afstand. Een grote pelletbunker van 25kg , daar kunt u even mee vooruit.
Leverbaar in zwart staal of speksteen

Canis

De Canis  van Justus echt een kachel met een fraai uiterlijk, en waarbij de gietijzeren deur wel bepalend is. De Canis heeft de rookgas aansluiting aan de achterzijde  en als optie een boven aansluiting voor het rookgas.
Er zit een bedieningspaneel op de kachel om deze te regelen maar de Canis XL is ook uitgerust met Smartcon, zo is de kachel ook te bedienen met uw smartphone op afstand. Een grote pelletbunker van 25kg , daar kunt u even mee vooruit.
Leverbaar in zwart staal of speksteen

Canis XL

Zo is de Canis XL van Justus echt een kachel met een fraai uiterlijk, en waarbij de gietijzeren deur wel bepalend is. De Canis XL heeft een diepte van 38cm zo neemt deze weinig ruimte in en als optie een boven aansluiting voor het rookgas.
Er zit een bedieningspaneel op de kachel om deze te regelen maar de Canis XL is ook uitgerust met Smartcon, zo is de kachel ook te bedienen met uw smartphone op afstand. Een grote pelletbunker van 19kg , daar kunt u even mee vooruit.
Leverbaar in zwart staal of speksteen

Carus 2.0

De Carus 2.0 van Oranier de winnaar van de German Desin Award 2022. Met de volgende jury verklaring; De elegante, tijdloos elegante pelletkachel “Carus 2.0” fascineert door zijn prachtige vlammen en kan dankzij geïntegreerde slimme technologie comfortabel via een smartphone worden bediend.
De Carus 2.0 is een stralings kachel, er is geen convectie ventilator aanwezig. Gemakkelijk te bedienen met de bediening op de kachel of met uw smartphone via wifi.
Leverbaar in zwart staal, speksteen en kalksteen cream.

Connect Edge pellet

De Rika Connect Edge pellet 8KW van Rika is meer dan alleen een kachel, deze kachel is modulair uit te bereiden. Met een zeer ruim zicht op het vuur door het glas wat door de hoek door loopt. Zo zijn er verschillende afmetingen kasten die in verschillende fronten  te leveren zijn. Ook bankjes kunnen erbij met kussens is verschillende kleuren.
Uiteraard is de kachel prima te plaatsen zonder meubels er omheen. De Rika Connect Edge pellet heeft een vermogen van 8KW geschikt voor de wat grotere ruimte en is uit te bereiden met multiair ( kanalisatie ). De keuze tussen twee groottes van het pellet reservoir , zelf reinigende branderpot. Een kachel met vele mogelijkheden.

Klik hier om uw Rika Connect Edge samen te stellen.

Heeft vragen neem dan gerust contact met ons op.