Dimplex – Fyr 127

Van de Dimplex Fyr 127 straalt de eenvoud vanaf, zo past deze in de meest uiteenlopende interieur. De Fyr 127 is uitgerust met het Optimst systeem wat zeer sfeervol is. Hierbij wordt water verdampt en van onder belicht met speciale halogeenlampen zodat er een bedrieglijk echt vuureffect ontstaat

 

Dimplex – Natur 120

Van de Dimplex Natur 120 straalt de eenvoud vanaf, zo past deze in de meest uiteenlopende interieur. De Natur 120 is uitgerust met het Optimst systeem wat zeer sfeervol is. Hierbij wordt water verdampt en van onder belicht met speciale halogeenlampen zodat er een bedrieglijk echt vuureffect ontstaat

 

Dimplex – Torn 100

Van de Dimplex Torn 100 straalt de eenvoud vanaf, zo past deze in de meest uiteenlopende interieur. De Torn 100 is uitgerust met het Optimst systeem wat zeer sfeervol is. Hierbij wordt water verdampt en van onder belicht met speciale halogeenlampen zodat er een bedrieglijk echt vuureffect ontstaat

 

Dimplex – Torn 64

Van de Dimplex Torn 64 straalt de eenvoud vanaf, zo past deze in de meest uiteenlopende interieur. De Torn 64 is uitgerust met het Optimst systeem wat zeer sfeervol is. Hierbij wordt water verdampt en van onder belicht met speciale halogeenlampen zodat er een bedrieglijk echt vuureffect ontstaat

 

Dimplex – Stockbridge

Deze Dimplex Stonebridge met Opti-myst is net als de andere Opti-myst haarden van Dimplex heeft de Stockbridge enkel water en stroom nodig. Op een vol resevoir kan de elektrische haard 8 tot 10 uur ondoorbroken branden.

Daarnaast draagt de ultra fijne waterdamp ook bij aan de luchtvochtigheid in uw huis, dit is ideaal omdat de luchtvochtigheid binnenhuis vaak veel te laag is, wat weer slecht is voor uw gezondheid.

Dimplex – Verdi

De eigenzinnige Verdi van Dimplex is echt een eye-catcher in uw woning en combineert echte vuurervaring met warmte. Het wit-kleurige design met strakke ronde vormen staat goed in een modern interieur. De Verdi gebruik het Opti-Myst systeem. Dit systeem zet water om in damp en dat wordt van onder belicht met speciale halogeenlampen zodat er een levensecht vuureffect ontstaat.

Deze elektrische inzethaard geeft niet alleen sfeer, maar ook warmte. Deze haard heeft drie standen namelijk uit, 1 en 2kW. Ook beschikt deze elektrische haard over een thermostaat.

Amantii TRD-30

De Amantii TRD-30 is een inbouw haard die in verschillende afmetingen leverbaar is. Zo kan de haard in een nieuw te bouw schouw geplaatst worden maar ook in een bestaande haard is het vaak prima mogelijk. Als er ruimte over is tussen de inzet haar en de bestaande schouw , is er ook een voorzet lijst leverbaar om deze ruimte op te vullen. Het vlambeeld is te regelen in verschillende uitvoeringen en de Amantii TRD heeft ook verwarming functie. Dit is met een afstandbediening in te stellen. Standaard uitgevoerd met wit berken hout stammentjes, optioneel zijn er ook andere decoratieve materialen te verkrijgen.

Amantii TRD-26

De Amantii TRD-26 is een inbouw haard die in verschillende afmetingen leverbaar is. Zo kan de haard in een nieuw te bouw schouw geplaatst worden maar ook in een bestaande haard is het vaak prima mogelijk. Als er ruimte over is tussen de inzet haar en de bestaande schouw , is er ook een voorzet lijst leverbaar om deze ruimte op te vullen. Het vlambeeld is te regelen in verschillende uitvoeringen en de Amantii TRD heeft ook verwarming functie. Dit is met een afstandbediening in te stellen. Standaard uitgevoerd met wit berken hout stammentjes, optioneel zijn er ook andere decoratieve materialen te verkrijgen.

Amantii Tru Vieuw 30 XL

De Tri Vieuw 30 XL is echt een kachel die in vele ruimten is toe te passen en ook een blikvanger is. Deze Tru Vieuw is in te bouwen op verschillende manieren, we denken graag mee in de mogelijkheden. 3 zijdig uitgevoerd zo heeft u zicht vanaf verschillende kanten op het vlambeeld. Het vlambeeld is te regelen in verschillende uitvoeringen en de Tru Vieuw 30 Xl heeft ook verwarming functie. Dit is met een afstandbediening in te stellen. Standaard uitgevoerd met wit berken hout stammentjes, optioneel zijn er ook andere decoratieve materialen te verkrijgen.

Dimplex Vivente 150

De Vivente 150 is een elektrische haard van ons het merk Dimplex. Een verbluffend vlambeeld is het resultaat van het verbeterde en vernieuwde vlameffect en de gloeiende houtblokken. Dit model inbouwhaard is verkrijgbaar als een fronthaard, 2-zijdige hoekhaard en een 3-zijdige haard. De achterwand van de elektrische haard zijn er in verschillende stijlen, zo kunt u kiezen wat het beste bij uw woonstijl past.
De Vivente is heeft een afstandbediening, hiermee kunt u de verschillende omgevingslichtkleuren instellen.