Amantii TRD-33

De Amantii TRD-33 is een inbouw haard die in verschillende afmetingen leverbaar is. Zo kan de haard in een nieuw te bouw schouw geplaatst worden maar ook in een bestaande haard is het vaak prima mogelijk. Als er ruimte over is tussen de inzet haar en de bestaande schouw , is er ook een voorzet lijst leverbaar om deze ruimte op te vullen. Het vlambeeld is te regelen in verschillende uitvoeringen en de Amantii TRD heeft ook verwarming functie. Dit is met een afstandbediening in te stellen. Standaard uitgevoerd met wit berken hout stammentjes, optioneel zijn er ook andere decoratieve materialen te verkrijgen.

klik hier om de Amantii  te zien branden

Amantii TRD-30

De Amantii TRD-30 is een inbouw haard die in verschillende afmetingen leverbaar is. Zo kan de haard in een nieuw te bouw schouw geplaatst worden maar ook in een bestaande haard is het vaak prima mogelijk. Als er ruimte over is tussen de inzet haar en de bestaande schouw , is er ook een voorzet lijst leverbaar om deze ruimte op te vullen. Het vlambeeld is te regelen in verschillende uitvoeringen en de Amantii TRD heeft ook verwarming functie. Dit is met een afstandbediening in te stellen. Standaard uitgevoerd met wit berken hout stammentjes, optioneel zijn er ook andere decoratieve materialen te verkrijgen.

Amantii TRD-26

De Amantii TRD-26 is een inbouw haard die in verschillende afmetingen leverbaar is. Zo kan de haard in een nieuw te bouw schouw geplaatst worden maar ook in een bestaande haard is het vaak prima mogelijk. Als er ruimte over is tussen de inzet haar en de bestaande schouw , is er ook een voorzet lijst leverbaar om deze ruimte op te vullen. Het vlambeeld is te regelen in verschillende uitvoeringen en de Amantii TRD heeft ook verwarming functie. Dit is met een afstandbediening in te stellen. Standaard uitgevoerd met wit berken hout stammentjes, optioneel zijn er ook andere decoratieve materialen te verkrijgen.

Amantii Tru Vieuw 30 XL

De Tri Vieuw 30 XL is echt een kachel die in vele ruimten is toe te passen en ook een blikvanger is. Deze Tru Vieuw is in te bouwen op verschillende manieren, we denken graag mee in de mogelijkheden. 3 zijdig uitgevoerd zo heeft u zicht vanaf verschillende kanten op het vlambeeld. Het vlambeeld is te regelen in verschillende uitvoeringen en de Tru Vieuw 30 Xl heeft ook verwarming functie. Dit is met een afstandbediening in te stellen. Standaard uitgevoerd met wit berken hout stammentjes, optioneel zijn er ook andere decoratieve materialen te verkrijgen.