Faber e-matrix Vertical 800/1600 ST

Deze Faber e-matrix vertical 800/1600st is een haard met bijzondere eigenschappen. Zo heeft deze haar een verticale doorkijk en geeft deze haard mogelijkheden om ruimtes met elkaar te verbinden. U kunt kiezen voor het branderbed tussen witte Carrara kiezels, Acrylic of een houtset. Daarnaast heeft de Faber e-matrax vertical een RGB ledverlichting en kunt u het vlambeeld van de haard geheel naar eigen keuze instellen. Dit is mogelijk met een afstandsbediening of met de Faber App.

Klik hier voor de maattekening

Neem gerust contact op naar de mogelijkheden.

Dimplex Vivente 150

De Vivente 150 is een elektrische haard van ons het merk Dimplex. Een verbluffend vlambeeld is het resultaat van het verbeterde en vernieuwde vlameffect en de gloeiende houtblokken. Dit model inbouwhaard is verkrijgbaar als een fronthaard, 2-zijdige hoekhaard en een 3-zijdige haard. De achterwand van de elektrische haard zijn er in verschillende stijlen, zo kunt u kiezen wat het beste bij uw woonstijl past.
De Vivente is heeft een afstandbediening, hiermee kunt u de verschillende omgevingslichtkleuren instellen.

Dimplex Vivente 100

De Vivente 100 is een elektrische haard van ons het merk Dimplex. Een verbluffend vlambeeld is het resultaat van het verbeterde en vernieuwde vlameffect en de gloeiende houtblokken. Dit model inbouwhaard is verkrijgbaar als een fronthaard, 2-zijdige hoekhaard en een 3-zijdige haard. De achterwand van de elektrische haard zijn er in verschillende stijlen, zo kunt u kiezen wat het beste bij uw woonstijl past.
De Vivente is heeft een afstandbediening, hiermee kunt u de verschillende omgevingslichtkleuren instellen.

Dimplex Vivente 75

De Vivente 75 is een elektrische haard van ons het merk Dimplex. Een verbluffend vlambeeld is het resultaat van het verbeterde en vernieuwde vlameffect en de gloeiende houtblokken. Dit model inbouwhaard is verkrijgbaar als een fronthaard, 2-zijdige hoekhaard en een 3-zijdige haard. De achterwand van de elektrische haard zijn er in verschillende stijlen, zo kunt u kiezen wat het beste bij uw woonstijl past.
De Vivente is heeft een afstandbediening, hiermee kunt u de verschillende omgevingslichtkleuren instellen.

Faber e-BoX 1000/450 Doorkijkhaard

Deze mooie Faber e-BoX 1000/450 Doorkijkhaard van Faber heeft u een prachtige elektrische haard met hoogwaardig haardvuur. De Faber e-BoX 1000/450 Doorkijkhaard is naar wens in te bouwen. Bij deze haard mag u kiezen uit houtset of witte kiezels en Acrylice ice is mogelijk. Ook is de haard uit te bereiden met top light, bottum ligh , ontspiegeld glas en zwart glazen achterwand. Genoeg mogelijkheden om de Faber e-Box helemaal naar wens uit te voeren. Neem gerust contact op naar de mogelijkheden.

Faber e-BoX 1000/450 I Front

Deze mooie Faber e-BoX 1000/450 I Front van Faber heeft u een prachtige elektrische haard met hoogwaardig haardvuur. De Faber e-BoX 1000/450 I Front roomdivder is naar wens in te bouwen. Bij deze haard mag u kiezen uit houtset of witte kiezels en Acrylice ice is mogelijk. Ook is de haard uit te bereiden met top light, bottum ligh , ontspiegeld glas en zwart glazen achterwand. Genoeg mogelijkheden om de Faber e-Box helemaal naar wens uit te voeren. Neem gerust contact op naar de mogelijkheden.

Faber – e-Matrix 800/500 RD

Met deze mooie roomdivder e-MatriX 800/500 van Faber heeft u een prachtige elektrische haard met hoogwaardig haardvuur. De MatriX 800/500 roomdivder is naar wens in te bouwen. Esveld Kachel biedt deze mogelijkheid voor u. De elektrische kachel beschikt over een opti-myst vlameffect hierdoor krijgen de vlammen in de haard een driedimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Dit geeft een prachtig vlambeeld. Ook met de lichtmodule is het instellen van de vlamkleuren naar uw wens en geeft dit een realistisch vuurbeeld in uw interieur.

Nu als demo model te koop, vraag naar de mogelijkheden en de prijs!

Dru – Virtuo 80/3

De Dru Virtuo 80/3 is een elektrische inbouwhaard met driezijdig zicht. Een elektrische haard met driezijdig zicht vraagt om een levensecht 3d vlammenbeeld. Dat heeft deze kachel dan ook natuurlijk. Deze haard heeft een geweldig zicht op het vlammenspel dankzij de ruime ruiten aan drie zijden. Het past daarmee goed in een maatwerk schouw. Dit is één van de nieuwste elektrische haarden van de Dru. De haard biedt niet alleen sfeer maar ook warmte met het geluid van knisperend hout. Let op: wij hebben deze elektrische haard in de showroom; dat maakt een bezoekje aan onze showroom meer dan de moeite waard.

Dru – Virtuo 80/2

De Dru Virtuo 80/2 is een elektrische inbouwhaard die prachtig past in een hoek. Het is een elektrische haard met om een levensecht 3d vlammenbeeld. Deze haard heeft een geweldig zicht op het vlammenspel dankzij de ruime ruiten aan de zijden. Het past daarmee goed in een maatwerk schouw. Dit is één van de nieuwste elektrische haarden van de Dru. De haard biedt niet alleen sfeer maar ook warmte met het geluid van knisperend hout.

Dru – Virtuo 75

De Dru Virtuo 75 is een elektrische inbouwhaard met prachtig vooraanzicht. Deze elektrische haard heeft een levensecht 3d vlammenbeeld. Deze haard heeft een geweldig zicht op het vlammenspel dankzij de ruime ruit aan de voorzijde. Het past daarmee goed in een maatwerk schouw. Dit is één van de nieuwste elektrische haarden van de Dru. De haard biedt niet alleen sfeer maar ook warmte met het geluid van knisperend hout.