Faber e-matrix Vertical 800/1600 ST

Deze Faber e-matrix vertical 800/1600st is een haard met bijzondere eigenschappen. Zo heeft deze haar een verticale doorkijk en geeft deze haard mogelijkheden om ruimtes met elkaar te verbinden. U kunt kiezen voor het branderbed tussen witte Carrara kiezels, Acrylic of een houtset. Daarnaast heeft de Faber e-matrax vertical een RGB ledverlichting en kunt u het vlambeeld van de haard geheel naar eigen keuze instellen. Dit is mogelijk met een afstandsbediening of met de Faber App.

Klik hier voor de maattekening

Neem gerust contact op naar de mogelijkheden.

Nebula 910

De Nebula 910 van Wanders is een 3-zijdige haard, zo heeft u van alle kanten mooi zicht op het vlambeeld. Het is een inbouwhaard, die zich makkelijk laat inbouwen. De kleuren van de bodem, achterwand en plafond zijn afzonderlijk in te stellen. Met de wifi kunt u de kachel verbinden met uw smartphone en zo kunt u de kachel geheel naar wens instellen. De Nebula 910 word geleverd met een houtset en zwarte kristallen.

Klik hier voor de maattekening.

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies, neem dan gerust contact met ons op.

 

Nebula 740

De Nebula 740 van Wanders is een 3-zijdige haard, zo heeft u van alle kanten mooi zicht op het vlambeeld. Het is een inbouwhaard, die zich makkelijk laat inbouwen. De kleuren van de bodem, achterwand en plafond zijn afzonderlijk in te stellen. Met de wifi kunt u de kachel verbinden met uw smartphone en zo kunt u de kachel geheel naar wens instellen. De Nebula 740 word geleverd met een houtset en zwarte kristallen.

Klik hier voor de maattekening.

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies, neem dan gerust contact met ons op.

 

Nebula 610

De Nebula 610 van Wanders is een 3-zijdige haard, zo heeft u van alle kanten mooi zicht op het vlambeeld. Het is een inbouwhaard, die zich makkelijk laat inbouwen. De kleuren van de bodem, achterwand en plafond zijn afzonderlijk in te stellen. Met de wifi kunt u de kachel verbinden met uw smartphone en zo kunt u de kachel geheel naar wens instellen. De Nebula 610 word geleverd met een houtset en zwarte kristallen.

Klik hier voor de maattekening.

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies, neem dan gerust contact met ons op.

 

Amantii TRD-33

De Amantii TRD-33 is een inbouw haard die in verschillende afmetingen leverbaar is. Zo kan de haard in een nieuw te bouw schouw geplaatst worden maar ook in een bestaande haard is het vaak prima mogelijk. Als er ruimte over is tussen de inzet haar en de bestaande schouw , is er ook een voorzet lijst leverbaar om deze ruimte op te vullen. Het vlambeeld is te regelen in verschillende uitvoeringen en de Amantii TRD heeft ook verwarming functie. Dit is met een afstandbediening in te stellen. Standaard uitgevoerd met wit berken hout stammentjes, optioneel zijn er ook andere decoratieve materialen te verkrijgen.

klik hier om de Amantii  te zien branden

Amantii TRD-30

De Amantii TRD-30 is een inbouw haard die in verschillende afmetingen leverbaar is. Zo kan de haard in een nieuw te bouw schouw geplaatst worden maar ook in een bestaande haard is het vaak prima mogelijk. Als er ruimte over is tussen de inzet haar en de bestaande schouw , is er ook een voorzet lijst leverbaar om deze ruimte op te vullen. Het vlambeeld is te regelen in verschillende uitvoeringen en de Amantii TRD heeft ook verwarming functie. Dit is met een afstandbediening in te stellen. Standaard uitgevoerd met wit berken hout stammentjes, optioneel zijn er ook andere decoratieve materialen te verkrijgen.

Amantii TRD-26

De Amantii TRD-26 is een inbouw haard die in verschillende afmetingen leverbaar is. Zo kan de haard in een nieuw te bouw schouw geplaatst worden maar ook in een bestaande haard is het vaak prima mogelijk. Als er ruimte over is tussen de inzet haar en de bestaande schouw , is er ook een voorzet lijst leverbaar om deze ruimte op te vullen. Het vlambeeld is te regelen in verschillende uitvoeringen en de Amantii TRD heeft ook verwarming functie. Dit is met een afstandbediening in te stellen. Standaard uitgevoerd met wit berken hout stammentjes, optioneel zijn er ook andere decoratieve materialen te verkrijgen.

Amantii Tru Vieuw 30 XL

De Tri Vieuw 30 XL is echt een kachel die in vele ruimten is toe te passen en ook een blikvanger is. Deze Tru Vieuw is in te bouwen op verschillende manieren, we denken graag mee in de mogelijkheden. 3 zijdig uitgevoerd zo heeft u zicht vanaf verschillende kanten op het vlambeeld. Het vlambeeld is te regelen in verschillende uitvoeringen en de Tru Vieuw 30 Xl heeft ook verwarming functie. Dit is met een afstandbediening in te stellen. Standaard uitgevoerd met wit berken hout stammentjes, optioneel zijn er ook andere decoratieve materialen te verkrijgen.

Dimplex Vivente 150

De Vivente 150 is een elektrische haard van ons het merk Dimplex. Een verbluffend vlambeeld is het resultaat van het verbeterde en vernieuwde vlameffect en de gloeiende houtblokken. Dit model inbouwhaard is verkrijgbaar als een fronthaard, 2-zijdige hoekhaard en een 3-zijdige haard. De achterwand van de elektrische haard zijn er in verschillende stijlen, zo kunt u kiezen wat het beste bij uw woonstijl past.
De Vivente is heeft een afstandbediening, hiermee kunt u de verschillende omgevingslichtkleuren instellen.

Dimplex Vivente 100

De Vivente 100 is een elektrische haard van ons het merk Dimplex. Een verbluffend vlambeeld is het resultaat van het verbeterde en vernieuwde vlameffect en de gloeiende houtblokken. Dit model inbouwhaard is verkrijgbaar als een fronthaard, 2-zijdige hoekhaard en een 3-zijdige haard. De achterwand van de elektrische haard zijn er in verschillende stijlen, zo kunt u kiezen wat het beste bij uw woonstijl past.
De Vivente is heeft een afstandbediening, hiermee kunt u de verschillende omgevingslichtkleuren instellen.