Faber e-matrix Vertical 800/1600 ST

Deze Faber e-matrix vertical 800/1600st is een haard met bijzondere eigenschappen. Zo heeft deze haar een verticale doorkijk en geeft deze haard mogelijkheden om ruimtes met elkaar te verbinden. U kunt kiezen voor het branderbed tussen witte Carrara kiezels, Acrylic of een houtset. Daarnaast heeft de Faber e-matrax vertical een RGB ledverlichting en kunt u het vlambeeld van de haard geheel naar eigen keuze instellen. Dit is mogelijk met een afstandsbediening of met de Faber App.

Klik hier voor de maattekening

Neem gerust contact op naar de mogelijkheden.

British Fires Bramshaw wand model

De elektrische kachel van British Fires Bramshaw wand model tilt vlamtechnologie naar een hoger niveau. De LED-vlammen zijn bijna ongelooflijk in de diepe, echte vurenkleuren en verspreiden zich door het brede vuur door gebruik te maken van elke hoek.
Een mooie stijlvolle kachel uitgevoerd in hoogwaardig staal, die in elke kamer de sfeer verhoogd.
De vlambeelden zijn in verschillende uitvoeringen in te stellen.  U kunt de British Fires Bramshaw wand model te upgrade met een rookkanaal dit geeft meerprijs.
Laat u verrassen wat er allemaal kan, heeft u vragen neem gerust contact met ons op.

Britisch Fires Bramshaw met houtopslag

De elektrische kachel van British Fires Bramshaw met houtopslag tilt vlamtechnologie naar een hoger niveau. De LED-vlammen zijn bijna ongelooflijk in de diepe, echte vurenkleuren en verspreiden zich door het brede vuur door gebruik te maken van elke hoek.
Een mooie stijlvolle kachel uitgevoerd in hoogwaardig staal, die in elke kamer de sfeer verhoogd.
De vlambeelden zijn in verschillende uitvoeringen in te stellen.  U kunt de British Fires Bramshaw met houtopslag te upgrade met een natuurlijk houtblokkenset in de kachel , en een rookkanaal dit geeft meerprijs.
Laat u verrassen wat er allemaal kan, heeft u vragen neem gerust contact met ons op.

British Fires Bramshaw op sokkel

De elektrische kachel van British Fires Bramshaw op sokkel tilt vlamtechnologie naar een hoger niveau. De LED-vlammen zijn bijna ongelooflijk in de diepe, echte vurenkleuren en verspreiden zich door het brede vuur door gebruik te maken van elke hoek.
Een mooie stijlvolle kachel uitgevoerd in hoogwaardig staal, die in elke kamer de sfeer verhoogd.
De vlambeelden zijn in verschillende uitvoeringen in te stellen.  U kunt de British Fires Bramshaw met een rookkanaal dit geeft meerprijs.
Laat u verrassen wat er allemaal kan, heeft u vragen neem gerust contact met ons op.

Britisch Fires Ashurst

De elektrische kachel van British Fires Ashurts tilt vlamtechnologie naar een hoger niveau. De LED-vlammen zijn bijna ongelooflijk in de diepe, echte vurenkleuren en verspreiden zich door het brede vuur door gebruik te maken van elke hoek.
Een mooie stijlvolle kachel uitgevoerd in hoogwaardig staal, die in elke kamer de sfeer verhoogd.
De vlambeelden zijn in verschillende uitvoeringen in te stellen.  U kunt de  kachel upgrade met een rookkanaal dit geeft meerprijs.
Laat u verrassen wat er allemaal kan, heeft u vragen neem gerust contact met ons op.

Amantii TRD-33

De Amantii TRD-33 is een inbouw haard die in verschillende afmetingen leverbaar is. Zo kan de haard in een nieuw te bouw schouw geplaatst worden maar ook in een bestaande haard is het vaak prima mogelijk. Als er ruimte over is tussen de inzet haar en de bestaande schouw , is er ook een voorzet lijst leverbaar om deze ruimte op te vullen. Het vlambeeld is te regelen in verschillende uitvoeringen en de Amantii TRD heeft ook verwarming functie. Dit is met een afstandbediening in te stellen. Standaard uitgevoerd met wit berken hout stammentjes, optioneel zijn er ook andere decoratieve materialen te verkrijgen.

klik hier om de Amantii  te zien branden

Faber e-BoX 1000/450 Doorkijkhaard

Deze mooie Faber e-BoX 1000/450 Doorkijkhaard van Faber heeft u een prachtige elektrische haard met hoogwaardig haardvuur. De Faber e-BoX 1000/450 Doorkijkhaard is naar wens in te bouwen. Bij deze haard mag u kiezen uit houtset of witte kiezels en Acrylice ice is mogelijk. Ook is de haard uit te bereiden met top light, bottum ligh , ontspiegeld glas en zwart glazen achterwand. Genoeg mogelijkheden om de Faber e-Box helemaal naar wens uit te voeren. Neem gerust contact op naar de mogelijkheden.

Faber e-BoX 1000/450 I Front

Deze mooie Faber e-BoX 1000/450 I Front van Faber heeft u een prachtige elektrische haard met hoogwaardig haardvuur. De Faber e-BoX 1000/450 I Front roomdivder is naar wens in te bouwen. Bij deze haard mag u kiezen uit houtset of witte kiezels en Acrylice ice is mogelijk. Ook is de haard uit te bereiden met top light, bottum ligh , ontspiegeld glas en zwart glazen achterwand. Genoeg mogelijkheden om de Faber e-Box helemaal naar wens uit te voeren. Neem gerust contact op naar de mogelijkheden.

Britisch Fires New Forest 870

De elektrische haard van New Forest 870 tilt vlamtechnologie naar een hoger niveau. De LED-vlammen zijn bijna ongelooflijk in de diepe, echte vurenkleuren en verspreiden zich door het brede vuur door gebruik te maken van elke hoek.
De kenmerkende houtblokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die perfect bij elkaar passen en elk detail vastleggen dat je zou verwachten te zien in een blok dat gevonden wordt tijdens het wandelen in het New Forest 870. De haard heeft vele mogelijkheden, het vuurbed is met verschillende materialen te vullen, zo ontstaan er verschillende uitvoeringen. Voor ieder wat wils. De haard kan als front , 2 zijdig of 3 zijdig geplaats worden.
U kunt de  kachel upgrade met een natuurlijk houtblokkenset, meerpijs € 400,-
De achterwand van de hard ook leverbaar in dark glass meerprijs € 300,-

Klik hier voor de maattekening.

Laat u verrassen wat er allemaal kan, heeft u vragen neem gerust contact met ons op.

Faber – e-Matrix 800/500 RD

Met deze mooie roomdivder e-MatriX 800/500 van Faber heeft u een prachtige elektrische haard met hoogwaardig haardvuur. De MatriX 800/500 roomdivder is naar wens in te bouwen. Esveld Kachel biedt deze mogelijkheid voor u. De elektrische kachel beschikt over een opti-myst vlameffect hierdoor krijgen de vlammen in de haard een driedimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Dit geeft een prachtig vlambeeld. Ook met de lichtmodule is het instellen van de vlamkleuren naar uw wens en geeft dit een realistisch vuurbeeld in uw interieur.

Nu als demo model te koop, vraag naar de mogelijkheden en de prijs!