Faber e-matrix Vertical 800/1600 ST

Deze Faber e-matrix vertical 800/1600st is een haard met bijzondere eigenschappen. Zo heeft deze haar een verticale doorkijk en geeft deze haard mogelijkheden om ruimtes met elkaar te verbinden. U kunt kiezen voor het branderbed tussen witte Carrara kiezels, Acrylic of een houtset. Daarnaast heeft de Faber e-matrax vertical een RGB ledverlichting en kunt u het vlambeeld van de haard geheel naar eigen keuze instellen. Dit is mogelijk met een afstandsbediening of met de Faber App.

Klik hier voor de maattekening

Neem gerust contact op naar de mogelijkheden.

Faber e-BoX 1000/450 Doorkijkhaard

Deze mooie Faber e-BoX 1000/450 Doorkijkhaard van Faber heeft u een prachtige elektrische haard met hoogwaardig haardvuur. De Faber e-BoX 1000/450 Doorkijkhaard is naar wens in te bouwen. Bij deze haard mag u kiezen uit houtset of witte kiezels en Acrylice ice is mogelijk. Ook is de haard uit te bereiden met top light, bottum ligh , ontspiegeld glas en zwart glazen achterwand. Genoeg mogelijkheden om de Faber e-Box helemaal naar wens uit te voeren. Neem gerust contact op naar de mogelijkheden.

Faber e-BoX 1000/450 I Front

Deze mooie Faber e-BoX 1000/450 I Front van Faber heeft u een prachtige elektrische haard met hoogwaardig haardvuur. De Faber e-BoX 1000/450 I Front roomdivder is naar wens in te bouwen. Bij deze haard mag u kiezen uit houtset of witte kiezels en Acrylice ice is mogelijk. Ook is de haard uit te bereiden met top light, bottum ligh , ontspiegeld glas en zwart glazen achterwand. Genoeg mogelijkheden om de Faber e-Box helemaal naar wens uit te voeren. Neem gerust contact op naar de mogelijkheden.

Faber – e-Matrix 800/500 RD

Met deze mooie roomdivder e-MatriX 800/500 van Faber heeft u een prachtige elektrische haard met hoogwaardig haardvuur. De MatriX 800/500 roomdivder is naar wens in te bouwen. Esveld Kachel biedt deze mogelijkheid voor u. De elektrische kachel beschikt over een opti-myst vlameffect hierdoor krijgen de vlammen in de haard een driedimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Dit geeft een prachtig vlambeeld. Ook met de lichtmodule is het instellen van de vlamkleuren naar uw wens en geeft dit een realistisch vuurbeeld in uw interieur.

Nu als demo model te koop, vraag naar de mogelijkheden en de prijs!

Element4 – Club 100T

Dit is de nieuwste elektrische haard van de Element4 club serie. Deze zijn onder andere voorzien van een indrukwekkend en prachtig vlammenspel Tevens bezit deze haard een ingebouwde verwarming en stijlvolle bodemverlichting. Tegels en ledverlichtig is ter aankleding aan de zijkant van de haard, ook zijn er optioneel infraroodpanelen beschikbaar om de rest van uw woonkamer te verwarmen. De elektrische inbouwhaard geeft niet alleen sfeer, maar ook warmte. Esveld Kachels kan een mooie schouw een wandmeubel of inbouw erbij leveren zodat het geheel een eenheid vormt met uw interieur. Neem contact op om een elektrische kachel of haard uit te komen zoeken in onze showroom.

Dimplex – Cassette 250

De Cassette 250 is de nieuwste en kleinste telg van de elektrische inzethaarden van Faber/Dimplex. Door zijn geringe afmetingen is deze op veel plaatsen te gebruiken.
Waar inzetten?

De Cassette 250 is vanwege zijn geringe afmetingen uitermate geschikt om in uw bestaande gas- of houtkachel te plaatsen. Deze set wordt zonder een houtset geleverd en daarom kunt u zelf met echt hout een niet van echt te onderscheiden vuur bouwen.

Ook past deze inzethaard mooi in bijvoorbeeld uw salontafel.

Esveld Kachels kan een mooie schouw, een wandmeubel of inbouw erbij leveren zodat het geheel een eenheid vormt met uw interieur.